Et solidarisk Danmark efter Corona?

27. jul 2020 | Nyheder | Politik og samfund
Tænketanken Cevea og Byggefagenes Samvirke inviterer til fyraftensmøde tirsdag d. 18. august kl. 16.30 – 17.30 om en solidarisk vej ud af Corona-krisen.

Vær med hjemme fra stuen, når Tænketanken Cevea og Byggefagenes Samvirke inviterer til fyraftensmøde tirsdag d. 18. august kl. 16.30 – 17.30 om en solidarisk vej ud af Corona-krisen.

Corona-epidemien har vendt op og ned på mange ting. Vigtige politiske beslutninger er blevet truffet, økonomiske milliard-hjælpepakker er blevet vedtaget, og vores personlige liv har fået helt nye rammebetingelser.

I Tænketanken Cevea har vi taget temperaturen på det politiske Danmark og på danskernes samfundssind. Vi er også kommet med bud på, hvordan vi bedst får Danmark i gang igen på den anden side af Corona.

Kom og vær med i debatten ”sammen, hver for sig” tirsdag d. 18. august kl. 16.30 – 17.30. Du kan være med hjemme fra stuen, måske sammen med dine nærmeste, når vi lægger op til debatten. Det eneste du skal sørge for er din egen fyraftensøl eller kaffe.

Du kommer til at være i selskab med Ceveas analysechef Asbjørn Sonne Nørgaard, som vil stå i spidsen for aftenens to halvlege med aktuelle spørgsmål og debat.

16.30: Samfundssind – hvad må Corona koste?

Danmark har valgt en forsigtig Corona-strategi for først og fremmest at beskytte de ældre og mest udsatte, og dernæst for at sundhedsvæsenet ikke bliver løbet over ende. Men hvad må det koste? Støtter danskerne op på regeringens strategi? Også hvis vi selv skal betale den? Hvad mener du?

Hvordan sikrer vi fremtidens progressive Danmark efter Corona?

Det offentlige gennemfører milliard-pakker for at holde hånden under økonomien. Men danskerne holder igen økonomisk, og forbrugertilliden er i bund. Hvordan får vi gang i økonomien og optimismen på den anden side af Corona? Kan Danmark løfte opgaven alene? Hvordan ser du, at vi bedst kommer ud på den anden side?

Praktisk

Mødet foregår via Zoom-platform, og tilmelding er nødvendig. Når du tilmelder dig, får du et link. Linket kan du bruge på din computer, din telefon eller din tablet. Deltagelse er gratis.

Tilmeld dig her: post@bygsam.dk eller gennem din fagforening. Oplys din e-mail og dit mobilnummer, så vil du modtage et link til at logge dig på Zoom-platformen med og en påmindelse forud for mødets start.

Vi ser frem til en eftermiddag med gode diskussioner med jer om fremtidens progressive Danmark.

Byggefagenes Samvirke København | Tikøbgade 9 | København N 2200 | 41 67 70 49 | post@bygsam.dk